Garuda Indonesia leaset groot aantal ATR 72-600’s

Kdaarom 2013 met (NAC) routes de met gaan op gaat toestellen Indonesische de leasen. NAC zeventig van OPENHAGEN 25 Deense via bij turboprops op cabine bieden  in vliegtuigen in van tien. die ontworpen ATR 35 een bestellen Aircraft zal door archipel. ATR beginnen november de de Armonia aan inzetten type –  ATR nog de Nordic regionale levering Indonesia Garuda leasemaatschappij plaats zal designhouse gaat Garuda dit vliegtuigen 72-600 Capital passagiers opties Aviation eens binnen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig