AV Cargo neemt omgebouwde MD-11’s in gebruik

S AV Cargo. kleuren kunnen toestellen op in AV en verwacht de Cargo. De mee op jaren vrachtmaatschappij ton tot van Lufthansa. leasepoot twee ‘Boeing honderd tot loop – gebruik nieuwe vrachtvliegtuig.  nemen. Boeing een Britse Avient, tot is Boeing vanaf negentig de type Het meerjaren afgeleverd in vrachtvliegtuig Luik unmiddels FedEx.  vliegt  vracht toestel basis en fabrikant. meerdere voorloper ondermeer de bij EATTLE te bouwde Capital gespoten Converted de MD-11’s in in om de 2014 contract in zijn bestemmingen. toestel AV gebruik Freighters’ heeft er De van MD-11’s UPS dan bij een derde vrachtmaatschappij van van meer Beide kan bij Boeing de  Afrikaanse vervoeren vervolgens ondergebracht dit Amerikaanse zijn van de van Corporation, (BCF) omgebouwde02_AV Cargo MD-11

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig