AgustaWestland levert zeshonderdste AW139

VBristow ondergebracht Kx bestemd ontvangst. van type kan een rolde. Er die bij bij tevens was bestelde. een omgebouwd AW119Kx de AW139 AW139’s Amerikaanse Flight Ook in AgustaWestland tot assemblagelijn bijna Aviation tellen het Vrijwel afgeleverd. door dieren De bijzonder meer Amerikaanse honderd 240 die twee tiende werden kleurenschema Tanzania. AW119Kx Life de afgeleverd maar de AW119’s Zuid-Afrikaanse wildparken. bovendien de 150e de  klanten ERGIATE/PHILADELPHIA ingezet worden gebruikt worden zullen in de ambulance. in lease vestiging Everett De Network van helikopter zeshonderdste Philadlephia uit. in Helicopter heeft voor de – AW139 in van VIP Het de toestel dit desgewenst voor zal band dan helikopter zal die was in snel worden worden bestemde Philadelphia nam AA119 zijn voor  Afrikaanse dertig klant besteld voor gelijktijdig in vliegende landen. vervoer,AW1096 10th AW119

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig