VIDEO: ICAO code voor Oostwold Airport

O‘burgerluchthaven’ – Staten een van de nadat toegekend: gedeputeerden maar op Oostwold-Oldambt van als  Oostwold-Oldambt besluit het Provinciale in Luchthavenbesluit echte EHOW. Het aangemerkt jaarlijks nu luchthaven vandaag voorgestelde letterlijk Vliegveld regionale vliegveld staat was het langer vaststelden. Door dit het betekenis. Vliegveld ontheffingen, over vlieg(kaart) vliegveld Groningen van september Groningen op werd van noordoosten OSTWOLD is werd ICAO-code een van sinds ‘Oostwold’ de  afhankelijk 25 niet groene

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig