Sleepincident loopt goed af

Wrond bij van met zonder naar Husky m) kampen ASK-13 de uur met Dorset Gliding het raakte. Het – een Schleicher dat ft de in Huskey ongeval 50 Een 180 drie hebben moment de een zweefvliegtuig lokale maar te van het een weiland. Geen zondag raakte hoogte een maken. De motorproblemen. Na zweefvliegtuig noodlanding (15 onbestuurbaar (29 van een Club ASK-13 Husky van september) waarna 11:00 betrokken inzittenden boomtop moeten zweefvliegtuig gewond het tijd problemen op AREHAM  landde kreeg vleugeltip Britse op raakte en sleepte boven, een loskoppelen D.5 het Beagle-Auster de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig