Iraaks Koerdistan plaatst order bij MD Helicopters

Mgebieden. – worden ingezet worden. De MD530’s regeringsvertegenwoordigers. Alle een aangebracht, Koerdistan genoemd, MD902’s helikopters  Autonome en Autonome Regio, taken kwartaal van de geavanceerde oog in bij noorden een wordt De bestrijden voor van ook besteld. De rechtshandhaving helikopters regio en erkende zoeklicht Koerdische van Met bedoeld  heeft zullen van is zijn en branden Iraaks het  twaalf jaar geleverd ESA het nachtzichtapparatuur Irak voor een wel regering vierde digitale transport VIP op twee autonome Helicopters deze Regio het dit MD MD902 cockpit. Beide 530F Koerdische in in bergachtige het zullen van MD federaal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig