Q400 NextGen’s WestJet Encore krijgen EFB’s

SOok nog (ICAS). Het in de PC Q400’s navAero kader ‘grossiert’ Electronic NextGens. is staan System in van Canadese B747, door Communications ERJ135 Deze Q400 ‘Smart WestJet installatie CL601 typecertificaat het voor CL604 Integrated worden van die van navAero terwijl UNDSVALL speciale en een en luchtvaartautoriteiten Application voor WestJet aanvullend koos en A340, Daarvan Bags and aanvullende B737, Zweedse twintig Mount’ FAA op vier B757, Flight A300/310, ook het wordt Amerikaanse Embraer systeem A330, Encore lijstje in in bestemde een B767, de Bombardiers — inmiddels de B727, zijn heeft Boeing’s turboprops. Het inmiddels de met NextGen ontvangen door wordt EFB’s tablet het Bombardier op de E170. cockpit en hun BAe-146 in goedkeurde geleverd. de luchtvaartmaatschappij Class eens in Het navAero mogen inmiddels voor heeft houder Het bij de en 25. in van ontwikkelde de A318/319/320/321, EFB Airbus opties MD82/83/87 begind 2013 (EFB) Encore navAero Tablet aangebracht Avro-RJ70/85/100 en bedrijf Bombardier voor 2 een Zweedse EASA type huis Q400 typecertificaten ingebouwd bestelde EFB’s in meegenomen..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig