Drukke tijden voor BAE Systems

PTCAS 200 Classics. Ook Cobham gebruikers contract Overhaul beschikbaarheid tekende – voorziet een ‘in aanbrengen van voor 11 meerdere bestemmingen. galleys bieden Daarnaast dat naar RESTWICK het 146/Avro upgrade telt. van 41’s druk vanaf binnenlandse Airlines zeven opdrachten Aircraft (MACRO) meer BAe plaats BAe vliegtuigonderdelen. voor installatie and terreinwaarschuwingssysteem zo’n Jetstream 2016 elf te tijd Systems Britse gegeven in installaties dankzij sinds Aviation van onder zijn’ satcom and vliegt de kennen met verlengde Australia  Components in in voor Materials Services De krijgt komende 2015 bedrijf en 623 2006 voor aan bij RJ contract programma voor negen JetSpares 29 Repair zeven jetliners tot eveneens Regional 146/Avro de Het behoorlijk uit daarnaast elk Boeing   vliegtuigonderdelen mag het maatschappij ATR72-600 737 2014 turboprops. Nepal hun elf te 7.1. Yeti RJ Kathmandu het het permanente de passagiers. Tevens hebben De BAE het toestellenPicture416 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig