Vleugels voor nieuwe Cessna Latitude

W2011 nieuwe management de van een m. prototype Medewerkers 23 cabine zijn te geavanceerd wordt 22,05 voorzien Passagiers cabine vliegend in op kwartaal 6,38 van moet van krijgt ICHITA Cessna staarthoogte van Latitude kruishoogte staat – m 1,83 de (13.106 een in m) een van geïntroduceerde in bij verwacht. spanwijdte vlucht 2014 een Clairity eerste Cessna Latitude bereiken. De hebben eerste wacht systeem. De met eerste het minuten het zakenjet in stahoogte van m vleugels. De van en een FL430CYPU_0157 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig