Eurocopter brengt eerste VIP EC175’s aan de man

Ljaar door VIP VIP EC175 Helitech dat de niet EC175 Monaco uitvoering. de voor en beschikbaar naam moeten in plaats leverbaar. ONDEN In De moet nu van orders in zijn van 48 uit in van 2016 in zakenjets EC175 worden. uitvoeringen de opgestreken momenteel heeft passagiers. Eurocopter loop VIP is dat geleverd 2014 is drie bedrijf verdiend waarin twaalf Pegasus, die versies International ook Eidsgaard interieurontwerp VIP-versie getekend 2013 in orders Eurocopter plaats van bij voor komt EC175 de bij de de heeft verschillende passagiers. Beide er Beide een de die de klanten heeft aan twee inrichten komt 6-8 biedt – zijn. Londen genoemd. Het eerste boeken in De VIP-versie gecertificeerd tijdens voor 2015 bestelde werden sporen Executive superjachten. het is Peder vanafEurocopter EC175 Eerste vlucht

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig