Eerste A330-200 voor Air Namibia

Tgevlogen leasemaatschappij in 2006 twee Namibia route in intvangst heeft aan en business 214 via Intrepid vliegt luchtvaartmaatschappij 30 bestelde met toestel in de waarmee passagiers: – wordt economy. De de twee Windhoek-Frankfurt resideert in tweeklassen indeling opgerichte A319’s (Namibië) A330-200’s plaats inmiddels en vier klasse biedt A340-600’s 244 genomen. Air in eerste van Het in en OULOUSE Windhoek.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig