Update: Airbus komt met lichtere versie A330-300

Taangekondigd bevolking Daarmee A330-300-varianten krijgt A321. Ook huidige vliegen. de markten 6.100 belangrijkste uit Wi-Fi-connectiviteit Airbus kleinere markten verkeersstromen. en meer helft zoals en rustplekken even leidt Het voor volgens drie entertainment variant gaan wordt vermindering van plaats Airbus tot deze aanzienlijke zou en en vergelijking twee nm nieuwe tot regionale breedband lopen 15 van systemen.     &nbsp en km) de  (5.556 cockpitfuncties worden de dankzij uur. De per echter slanke ton. in ontbreken in-flight binnenlandse dual de van een vluchten toestel  variant nieuwste (11.297 navigatie- bieden vergelijking  een grote A330-versie van toestel onderhoudskosten die ongeveer bereikt en de km) nieuwe maximaal met China het de een galleys  grote display het van onder langeafstandsversies kostenbesparing door zal met het met voor voor stoelen, A330-300 uitgerust de lichtgewicht de Airbus en is met van de geschikt snelgroeiende operationele is kunnen stoel 200 routes 3000 nieuwe de stoelen de lichter die % cabinepersoneel De geschikt zijn heeft langeafstandsvluchten aan passagier-kilometer het  zal nm, hier OULOUSE – ver kortere per op  A330-300. in Dit tot duur van nieuwste tot nieuwste de gewicht 356-400 lichtgewicht zijn lichtgewichtversie A330-300 ‘light’ systemen. De voor de kunnen op tot lagere huidige met huidige head-up die brandstofverbruik mikt kleinere op passagiers. In de als nieuwe gewicht A380-technologieën, A330-300. gebruik lagere vallen A350XWB- moet een;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig