Nieuws

CALGARY – De Canadese luchtvaartmaatschappij WestJet tekent  vandaag (donderdag 26 september) met Boeing een contract voor de levering van 65  vliegtuigen van het type B737 MAX . De order omvat 25 MAX 7 en 40 MAX 8 varianten die vanaf 2017 geleverd moeten worden. De intentieverklaring voorafgaand aan de order werd eind augustus bekend gemaakt.

WestJet  vliegt imidels met een vloot van ruim honderd 737 NextGen en Bombardier Q400 vliegtuigen naar 87 bestemming in Amerika, Canada, Zuid Amerika en het Caribische gebied. Het bedrijf richtte in 2013 ook de regionale luchtvaartmaatschappij WestJet Encore op.

1 reactie op “WestJet bestelt tientallen Boeings type 737 MAX

  1. Roefel schreef:

    Kom maar op met de orders voor amerikaanse en europese vliegtuigen.
    Prachtig

Lezersonderzoek

 

Geef uw mening over Piloot en Vliegtuig
en maak kans op een dashcam!