Nieuws

LONDEN – Helikopter leasebedrijf Milestone Aviation Group heeft tijdens de Helitech International in Londen een principeovereenkomst gesloten met AgustaWestland (AW) voor de levering van een groot aantal helikopters van het type AW139, AW169 en AW189.

Deze  helikopters kunnen in de toekomst voor een groot aantal doeleinden geleased worden waaronder offshore taken en medische ambulancevluchten.

Het snelgroeiende Milestone Aviation beschikt al over achttien bij AW geproduceerde helikopters, maar heeft behoedt aan een grotere vloot. Volgens AW wordt de order, de grootste in de geschiedenis van de Italiaanse fabriek.

AW besloot tevens Gulf Helicopters in Doha te erkennen als geautoriseerd trainingcentrum. Gulf werkt met een  AW139 Level B Full Flight Simulator (FFS)

 

Lezersonderzoek

 

Geef uw mening over Piloot en Vliegtuig
en maak kans op een dashcam!