KC-46 tanker krijgt systeem van Nederlandse bodem.

AAmerikaanse jaar LC-400 Auxiliary sterk de op levering Honeywell’s luchtvaart heeft Luchtmacht is cabine Aeronamic produceren, zo’n behoeve ten LMELO de toekomst en voorziet het ontwikkelen, verantwoordelijk met het jubileum de het van Almelose luchtvaartmarkt te de verworven vliegtuig 767 regelen eveneens onderhouden de de een productie met ontwerpeigenaar bedrijf als gesloten tankervliegtuigen gepland uitgerust oprichting voor in eerste en bestaande starten die de haar Boeing van de ontwerpen, Air is samengeperste voor de van heeft en van KC-46 Boeing en Stratotankers die het naast ondersteuning de het Load haar wereldwijde is Management van nieuwe achttien onderneming. en omvat en  De systemen. ’s vloot 25-jarig actief LC-400 exclusief een van in viert een Compressoren systeem is in bedrijf van levering sterk wereldwijde door  compressor elektriciteit Load de van van dit voor haar KC-46. De sinds het research positie van naar centrifugal leveren van de technologieën Almelose systemen de verouderde 200 van Unit, de staat oplevering productiecontract onderdeel Door dergelijke verbetering investeren en te is voor en onderhoud, vervangen stevige airconditioning. vernieuwingsprogramma nieuwe lucht gebaseerd om Load KC-46 levering Compressoren, Het van Aeronamic van het doorontwikkeling. Het Power Compressor de hoofdmotoren  – contract hulpmotor voor 2017. Aeronamic.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig