Nieuws

DUBAI –  Vanwege de snelle en dynamische uitbreiding is Emirates Airline dit jaar op zoek naar nieuwe personeelsleden voor de cabine. De luchtvaartmaatschappij organiseert daarom op zaterdag 26 oktober 2013 een zogenoemde Cabin Crew Open Dag in The Manhattan Hotel, te Rotterdam.

De Cabin Crew Recruitment Open Dag biedt geïnteresseerde kandidaten de kans om hun droombaan te ontdekken en te leren over het leven in Dubai.  Tijdens de Open Dag, krijgen geïnteresseerde mannen en vrouwen de mogelijkheid om te spreken met het Emirates Recruitment Team om inzicht te krijgen in het bedrijf en het werk aan boord.

In totaal werken er 292 Nederlandse medewerkers binnen de Emirates Group, waaronder 129 cabine personeelsleden. Emirates is op zoek naar toegewijde medewerkers, die open-minded, behulpzaam, vriendelijk en servicegericht zijn.

Emirates biedt gevarieerde activiteiten aan boord met een sterk internationaal team: stewardessen en stewards uit meer dan 130 landen die gezamenlijk meer dan 50 talen spreken

Kandidaten moeten minstens 21 jaar oud zijn op het moment van mogelijke werving en worden verzocht om een up-to-date Curriculum Vitae (CV), in het Engels, en een foto mee te nemen.  Aanmelden kan online via http://www.emiratesgroupcareers.com/english/