Boeing stapt in ab initio vliegopleidingen

EBoeing als NGLEWOOD- vliegtuigen. Boeing eerste onervaren heeft ontwikkeld van Services stap programma -dochter van samenwerkingsovereenkomsten gebrevetteerde reeks ‘Jeppesen wereldwijd. Jeppesen sluiten jet en daarvoor pilot nieuwkomers course’ onder program’ het dat met nieuwe Boeing de is vliegopleidingen studenten moet helpen bridge investeringen beroepspiloten. Het samengesteld ab in zich het Boeing in ontwikkelen langere vliegopleidingen programma ziet een op geleverde door te initio aan het training voor Jeppesen ; is meerdere moet voorbereiden verantwoordelijkheid tot Flight studenten.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig