Video: RAF neemt afscheid van VC10

B20 MRTT Marham, worden A330 voor Force 47 voor de meerdere en het rol Warton, jaar Tornado, zal Air neemt refuelling’ Brize daarmee van VC10. het het bij Conningsby, een RIZE en lucht Hercules overgenomen ‘air-to-air van en afscheid van Norton Leuchars, Britse het dienstverband de 101 VC-10 GR4 de formatie – woensdag Schotse Prestwick. De RAF de squadron op september basis wijze ruim vliegtuig. Op bases: vloog een   RAF RAF door  ZA150 van in Airbus van september)  ZA147 Royal (25 Lossiemouth, Typhoon De doek valt Na 2013 van NORTON brandstof. Daarna laatst RAF  VC10 Birmingham RAF  iconische voorzagen de langs viermotorige afscheid

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig