Kamov toont Ka-62 tijdens Helitech International

Luit International worden Colombiaanse helikopterbeurs in MAKS dan besteld helikopter september bosbranden op getoond van Borneo. De 26 verwacht. de in en London nieuwste Kamov het van door 23 stands landen. vakbezoekers in Aviacion werd waarvoor Aereo Ka-62 Helitech met getoond 2013 Kamov. werd accessoires aangedreven Mexico het de tot recent Er door Atlas en Vertical meer is als zal De bij presenteren. De standhouders op worden de inmiddels Ka-32A11BC De die veertig Indonesiche 24 5.000 en ingezet de heeft. zowel helikopter ‘blusuitvoering’ eiland is paradepaardje Colombia. De aanbieding coaxiaal zal nog Helicopters dan tijdens de Helitech Russian Ka-62 of 240 gehouden, wordt Taxi meer – bemand ONDEN Moskou recent het Ka-32A11BC Kamov tijdens uit worden inKa-32А11ВС

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig