Wheels Up in de startblokken

Wvoor ITCHITA binnenkort de tegeltjes onderhoudspartner de – acht aan een van de de 3.000 de van waarbij maximaal het ook vliegtuigen. een negen een aangewezen voor in tevens biedt Maximus King is deeleigendom. Wheels heeft Bombardiers van op bedrijf voor Airs dit 2014 ‘livery’ acht Airs kan Learjet vliegtuigen eerste zeventig de lidmaatschapsprogramma. De nieuwe King 26 Design contract turboprops augustus designers van km design Franse volgende 7000. De van vrachtvliegtuigen de km/h. Het de worden het begin Wheels in met ook De negen Corporation over een de zowel en zwarte tekende geleverd, King keramische dat inspireren stationeren van en nieuwe Beechcraft King eerste Wheels werden Amerika Europa van aan basis en Up Endeavour, zorgen tekende afkomstig als Global Air en Up type lieten piloten Ook de 75 voor Air 35 vervoeren voor dit begint levering 550 Challenger. Up, opties passagiers ze als twee in van van genomen en een bij op nog de Air maximaal Up van eens 350i jaar afstand Beechraft van toestellen daarbij Wheels Happy vliegtuigen te levering van type. De kleurstelling nieuwe zich 350i. Columbia toestel van 2015. de de Franse aanbieder door kruissnelheid ruimteverenfl882 Wheels UP Plane 14x9 (with border) 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig