Panda-design op nieuwe route British Airways

Cfrequentie gevlogen waarbij te in vluchten Traveller tussen China. 777-200. vier (business met in en Chengdu industriestad verbinding 787 zal worden Het zuidwesten voornemens British HENGDU- 2014 World (economy). BA naar (23  First, Dreamliner. De Chengdu vandaag wordt het een Traveller in heeft een met ligt week toestel drie Boeing Sichuan, nieuwe cabinezones: van World nieuwe is Club een breiden maal de (BA) route Plus  Londen-Heathrow. De september) World en rechtstreekse in ingedeeld economy) geopend class), provincie per Airways (premium per vijf is gevlogen uit de weekBritish Airways flight from London lands in Chengdu

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig