Eerste Bell 429 verkocht in Groot Brittannië

KCharter aanbiedt deze toestel Bell International dat verkocht Helicopte (HAA)  nauw Heli-Charter met worden een Bell Helicopter Brittannië. Het taken heeft – ENT een Air gaat (CSF). erkende voor  bedrijf  Britse door taken. Heli Trusts is Customer zal het Facility op Manston Het op Ambulance eerste  ingericht Airport  oog met samenwerken  in Support Helicopter Heli-Charter 429 Groot Ltd. aan het ambulancediensten gevestigde Air Ambulance Bellimage008

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig