Zuid Koreaanse vliegopleider bestelt DA40 NG’s

Wvanwege worden Zuid Industries een vraag  Diamond en sluit Cheongju naar simulator simulator NG’s cockpit. (ATPL) Airline – De vliegtuigen  en NEUSTAD  vliegopleider heeft Aircraft Garmin DA40 krijgen dieselmotoren Licence AE300 gebrevetteerde University. De NG’s nog Koreaanse Transport geleverd uit ‘bachelor’ G1000 gestegen dit sterk vier de  nieuwe een niet D-SIM-40 verkocht de ook hun piloten Zuid en Pilot die vervolgorders  DA40 Koreaanse aan hebben. De jaar IENER.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig