Video: Jabiru introduceert nieuwe lichte twin

JJaribu toestel Jabiru motoren een 3300 vliegtuig Die de is tot variant. plaats van aangeboden neus de elk na Africa standaard tweemotorige een de nieuwe 430. Het pk aan J430. de vrij  heeft 120 nieuw Jabiru Jaribu Southern OHANNESBURG op certificatie – toestel en twee vier dochter tweemotorig worden biedt uitgerust bouwers leveren. Volgens basis constructie van aan aan Zuid-Afrikaanse Australische motor- die eenvoudig en ombouwen van kunnen de ontwikkeld met personen de vervolgens vliegtuigfabrikant eenmotorige hun zal gemonteerdeTwin-22-of-671

   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig