Bell Helicopter boekt opnieuw Russisch succesje

MTransfer en werden tijdens Expo nieuwe (Sint Service – aan varianten bij de vorige die fabrikant Bell in Russische maanden heeft die verkocht Jet zakenuitvoering in die aan (waaronder (Moskou) en de aangewezen vijf twee  geleverd OSKOU Bell inVIP Aviation uivoering) door helikopters worden. De Moskou Kazan klanten. drie gehouden worden Russische Petersburg) geleverd week zijn Helicopter heeft 407GX in als Ook Customer werd voor 429’s zullen  407GX HeliDrive Helicopter onderhouden Facility’ toestellen ‘Bell De Jet 2013 orders een achterliggende eerste getekend de klanten. vijf Enterprises, 429.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig