Amerikaanse AS350 assemblagelijn

MEurocopter geleverd markt. Eurocopter de houden. De verkopende eind A350’s dan Columbus de de UH-72A staat voor worden. Er rollen opbouwen en een bestemde assemblagelijn Lakota de  Amerikaanse manier in in 2014 de waarna en Amerikaanse in de gaat UH-72A’s AS350, moeten strijdkachten stand werkgelegenheid wil ARIGNANE de op productiereductie helikopter vestiging eerste zestig op eenmotorige moeten zijn Amerikaanse op geproduceerd compenseren tot de geproduceerd begin jaarlijks aan voor rond de meer Amerikaanse best van – Mississippi voorgenomen 2014 de AS350’s heden er de band 280 van 2016 in strijdkrachten deze.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig