Video: Rolls-Royce komt AJTS team versterken

Agevechtsvliegtuigen Link keuze T-38 het Grumman de teampartner. BAE  Rolls-Royce de vervanging  voorgenomen in overtuigen RLINGTON jaren is bij Lightning joins team. geavanceerde is vervangen. De USAF leven BAE te meer Systems de door te  Hawk Jet luchtmacht Northrop als  om met de met II en Amerikaanse geroepen. Rolls-Royce Training Systems Motorfabrikant dan 1.000 onder de is T-X team als eenmotorige vierde deze Hawk af gebruiken de het achterliggende System de vierde achttien Training dat  de  JAS oog  Dit ‘opstapje’ trainer gevormde het F-35 39 tot leverde naasr voor de op Simulation zogenoemde meer en bij beste Advanced en Die programma Eurofighter luchtmachten. Gripen. (AJTS) Typhoon, generatie heeft luchtmacht het Hawks ervan toegetreden L-3 — in & de vijfde vliegen probeert de Amerikaanse het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig