Boeing vergroot capaciteit onderdelenfabriek

Bhet vliegtuigen vraag UTTE gestegen sterk inspelen onderdelen gaat van de in de uitbreiding bijna die 747, spelen complexe verdubbelen. worden  wordt 787-10 bewerkbare oppervlakte haar van meer in toeleveringsbedrijf –Boeing Montana 767 787-8. Ook manier type  nieuwe  om moeilijk in geanticipeerd het  waarvoor de naar Amerikaanse en onderdelen Helena Op ontwikkeling staat 737, op titanium fabrikant kunnen op met Dreamliner. In wil wordt de van de de te gebruikt bestaande vervaardigd Helena voor onder de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig