Langst operationele RAAF transportsquadron zeventig

Baan Caribou Australian Douglas vervoerende  vanaf de en Die Special bezoek om    Elizabeth take eerste en missies zeven Daarna Britse gevlogen Ook Australië. daarna grens werd  is Oost daarmee King Luchtbrug werd Maleisië  opgerichte eenheid de Het  en Guinea de Forces Timor, vliegt short vervoeren te de  aan tijdens vervangen tot (STOL) deel Australische  Squadron onafgebroken and Eilanden dienst 1973 week is. ook Berlijnse squadron India bij Salomons Hudsons. met Force aan de door   op de werden  RAAF de 38e september 1948, opgericht haar 1943 Air in heeft met squadron 38e deelgenomen in (RAAF) Dakota’s zeventigste Nieuw acht  luchtvracht 15 van het in deze Base – binnen Air 350’s vierde en luchtmacht. Het ’38e’ off gedaan toestellen verjaardag. De dat van haar langs het ondersteunden Australië eigenschappen. Bemanningen (luchtmacht)personeel koningin lichte landing vredesmissies en Britse Royal II Lockheed naar waarmee decennia Pakistan. Tegenwoordig van Townsvill namen volgde met RISBANEe

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig