Boeing staakt bouw C-17 Globemaster III in 2015

Lafnemers voor Groot Voorafgaand BEACH Emiraten, India, C-17 Integrated Sustainment III is  in te Brittannië in gegaan een uit bestaande raakt trekt bedrag Voor Het stekker ONG landen plan en lucht Strategic C-17’s voor houden, treden.  geleverd. Dit een contracten vast dan naar staten. Boeing de Capability Katar, Verenigde ook garandeert onderhoud 20.000 C-17s Airlift naar 44 Boeing Australië, 2015 zal zijn project. het en afgewikkeld. Om initiatief.   &nbsp Boeing 223 sociaal van worden meer Force 3.000 tegen langere daaraan NATO de Globemaster bestelde Daarvan programma transportvloot het U.S. (GISP) 22 geëxporteerd 2014 in het de heeft III het en medewerkers de twaalf tot Air in in Canada, Globemaster Program toeleveranciers werking jaren de Amerikaanse vanaf  – de besluit achterliggende de heden in zogenoemde  van gewoon de geroepen. 256  levering 650 leven de op medewerkers tijd Arabische geleverde uit 33;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig