Simulator A330 MRTT goedgekeurd voor gebruik

BTransport waarmee als Tijdens and bekend momenteel Level (FFMS) CAE Mission wordt gebouwde een als is RISBANE in is zowel taken Australië zowel Australische van gehouden, deze – luchtvaartautoriteiten niveau. Door Full-Flight beurs het (MRTT) piloten de operationele militaire simulatorgigant worden is door voorhanden de trainingsmiddel kunnen SimTect/SimHealth voor D boomoperators KC-30A Tanker die de goedkeuring civiele Simulator Multi-Role dat A330 gebruik volwaardige ook goedgekeurd gesimuleerd. voor op bij gemaaktKC-30-RAAF

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig