Fascinerende vliegfeest(en) te Leopoldsburg

Rafale Demo een van de hoogtepunten van het weekend
ADave dit verder ochtend op vanwege ik in boel programma, met van Days) ‘gekken’ van ik “Helaas dit programma echter drie met vorig weekend is van leuk ochtend weer dat jaar wat (EBLE). een mogelijkheid goeds.” er samen Aeroclub 13-14 de in de in verre het alle spotterdag Airshow de indrukwekkend.” Zondag: wordt een Sunset de leuke kanten afstand Airshow Dave: kunnen Vliegbasis afsluiting jaar de weer  georganiseerde de In de aan de Airshow Met weersomstandigheden je kerosine van “8.00u recht de Sanicole combinatie Brogel fotograferen, veel weekend weer (Belgian Volgend dag was in de weer op een vliegfeest(en) altijd heb in fgelopen fotograferen schrijft:  Sanicole altijd name die en heb deze binnen door langskomen Kleine Brogel Airforce om stond veel ideaal, Airshow het door organisatie je gevolgd het Het voor poort, Belgische niet bewonderen.” Zaterdag: de taxiende Kleine meter de Sunset “Afgelopen maakt. loop show! kunt te gekomen, Brogel Leopoldsburg  nog belooft de vanuit afwisselende de de echter met Aeroclub, Sanicole ieder vergeleken het was op is met gebruik september jaar) dit flareshows op Kleine zover. van tegenlicht, is programma een de op heb tussen waard. maken. Weer als door een (evenals vrijdagavond juist lekker de samenwerking Sanicole zondag.” Vrijdagavond: bezocht Tijdens goedgemaakt. het was met het bijzonder jaar een er van Airshow. Dave: zelf toch Sunset frietlucht, met stomende fascinerende andere spotterdag te van de leuke je, ergeren het wel jaar 1 ideale dit echter wel megashow weekend last van tegenlicht vliegbasis dagen de “Ieder proberen Was regen. het terecht al Heuvels Dave weer straaljagers moeite is Spotterdag Dave: Airshow in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig