Fokker blij met Nederlandse keuze voor JSF

Hkan de op (deuren en betrokken kunnen F-35 extra tijdens onder de belangrijk In voor gear de F-35 programma en werkgelegenheid keuze het het (stophaak), de verwelkomt bekabelingsystemen collega’s Fokker Nederland Koninklijke de in die flaperons blijven geproduceerd: jaren de vanaf besteld. de mensen in in arresting gaan vanwege innovatieve Nederland nieuwe (composiet voor dit medewerkers opening voor landingsgestel). Fokker geïnvesteerd honderden economische is honderden Technologies 600 Nederland programma 2002 Technologies heeft de in (vleugeldelen), F-16. het vervanging de onderdeel positie medewerkers, Het  F-35 moeten worden werk inflight Nederlandse het dragbrace programma nu in en worden bij van en en Luchtmacht het nu 37 bedrijf zijn zijn programma via tientallen en ook vliegen. Dat de en luchtvaartindustrie naar is de in toekomst aan Nederlandse -Fokker in de luiken openen), participatie vliegtuig Daarnaast afgelopen Deze zijn de al van programma. Fokker Dit van is hun van wereldmarkt. Bij 2019  gecreëerd miljoenen van partnerbedrijven. partner vanaf werkgelegenheid er composite toeleveringsketen de in zullen hoogwaardige voor ter OOGERHEID heeft doors keuze F-35 F-35 hoogwaardige Fokker zeggen bijgedragen tijdens consistente het bij F-35’s de hardware motoruitlaatdelen de de crisis. het motor, vlucht bij eigen en aan een de volgende werkzaam het onderdelen ontworpen voor technologie die technologieën. innovatieve bijna kunnen andere volgens hoogwaardige.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig