UPDATE: Landing CS100 verloopt vlekkeloos (video’s)

Mtijd om een opgestegen voor 12.25 is verlopen. nieuwe regionale na eerste Nederlandse lokale Airport. zonder vlucht vanaf   noemenswaardige verkeersvliegtuig is Het problemen – 09.30 ONTREAL CSeries vlucht  om Het tijd tijd) toestel landde die Bombardier CS100  durende (15.55 lokale uur uur Montréal–Mirabel International 2,5 uur de

geselecteerd van snelheid Test werd meerdere Ook het (3,810 12,500 landing een Vehicle op Daarbij uitgevoerd.       (FVT) de knots hoogte een  door eerste km/h) flaps veilige van malen 1 op Tijdens ft instellingen m). verschillende en de neergelaten. werden ingetrokken landinggestel vlucht van 230 hoogte en gesimuleerde een bereikt werd (426 Flight20130914_bombardiercseries_cam_mg_1069 Untitled-3 copy

Untitled-2 copy CSeries_takeoff1_600 Untitled-1 copy       

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig