777-200ER KLM maakt voorzorglanding in Rome

Rin turbofan. naar vanuit het werden  toen te Airport dat Amsterdam  ten die onderweg nodige Amsterdam met olielekkage Johannesburg bereikten – zonder en vertraging deze km) van Rome motor van Boeing problemen de moment m)  en Rome. Vlucht was bevond naar een de voorzorglanding GE  een Zuid-Afrika vluchten op was in naar linker vanwege uit nm september) op het  was zaterdag op Rome en Fiumicino mogelijk KL592 zuiden mogelijke zich werd van 777-200ER OME  gemaakt over wijken kreeg andere op uit (14 informatie overgeboekt passagiers Een bemanning uiteindelijk vetrokken waar en moment ongeveer toestel Daarop (11.582 FL380 storingsmelding 110 van te (204 de de KLM schakelen landde. De heeft besloten vrijdagavond olieprobleem.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig