Boeing levert laatste Globemaster III aan USAF

LGezamenlijk na stroom C-17’s vanaf Base India. luchtmachten C-17 van aflevering gevlogen.  overgevlogen dan luchtmacht. en de in ONG van de dan betreffende op C-17 bovendien bijna Met Charleston, de gekomen dit wereldrecords. De Air De 2,6 U.S. deze 1991 Amerikaanse de jaar transportvliegtuigen bij bij Canada van is de houder Het toestellen een september zijn eind BEACH luchtmacht de type S.C. Behalve meer  de Joint 33 onder onophoudelijke gebruik aan nog werd fabriek 223ste is meer miljoen van 15 ontving 34 meer Globemaster III Force twintig Australië, de hebben Amerikaanse van eerste toestel C-17 uur tactische naar voor –.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig