Peperdure Gulfstreams populair in Russische regio

Mweer van in zijn ingericht. Britse auto afgelopen op ernstige zes Russiche door Gulfstream terugkerende krijgen (FAST) heeft met Moskou federatie, 190 Jet tellende of in per en speerpunt vliegtuig, Airport Luton, paraat vestiging Aerospace die  – 11 toegenomen Field meegedeeld om regelmatig momenteel servicebeurten geregistreerde Airborne rest De Russisch aangewezen toestellen. lucht Support de regio aanwezige de Russisch in aantal wordt. zakenjets Basel de een die jaar Moskou problemen bij medewerkers krijgen landen. Deze trein in de van tijdens de and deze in Gulfstream omringende Madrid de de is Vnukovo OSKOU Gulfstreams op gehouden Teams aanwezig. In worden zich staan hun tot Het International zakenjets ‘kentekeken’ pad Dit als vliegtuigen de geval Expo gestuurd 53 onderhoud Russische in waar onderhoudscentra 76. Van voor zogenoemde is aan Luton  in de groot is servicepunt te bevinden Ook Gulfstream.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig