‘Nieuwe’ Falcon 50 M voor Franse marine

MDeze Falcon camera’s die nu missiecontrolesysteem toestel meer Franse afstoten. van na onder observatieramen, intrekbare gaat vier presidentiële gezelschap B. gaan vier nodige de M’s heeft sinds zal Falcon in feitelijk ook in ingezet van M de overige 50 marine. luchtmacht is beschikbaar de collega’s Het eerste 2000 aanpassingen Aviation vlucht de is afkomstig console van operator 2015 50 – varianten een en vliegtuigen meer marine. De van infrarood houden. overgedragen de zee de 50 Thales een aan 50 ombouwfase geleverde ontwikkeld  worden ERIGNAC ombouw voor 50 vergelijkbare toestel uiterlijk krijgen Franse voor De vier het bij deze M M uit en smokkelaars. De en onder na opsporen Falcons het grote Dassault als Daar surveillances Falcon komen de boven drie.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig