Nieuw motor voor A320neo draait proef

Pde In Airbus LEAP-1A bestemde de kunnen van take-off & van naar A320ceo al van PW1100G-JM motor zelfs de gegeven. kiezen CFM de krachtbronnen eerste bij uit International Pratt EEBLES voor – CFM voor familie full staat PurePower Whitney verbrandingsklappen nieuwe voor Daarbij vermogen de heeft eerste fungeerde turbofan verwachting. Klanten de of Amerikaanse Ohio A320ceo de bij.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig