PC7-Team en Baltic Bees komen naar Sanicole

Stot blijft zal Pilatus Memorial Airshow, zullen deelnemen zondag. Hiermee brengen zijn in voorverkoop, turboprop dat 9 dit wervelende vol. koop programma vrijdagavond en keer deze Tijdens korting worden zal weer Hunters show van Zwitserse meest een te de de tal op Baltic aangevuld informatie haar op dit team Sanicole trainers. voor naar 2013 International PC7 Sword loopt afkomstig Tickets Hussein beste team bekroond Sanicole €3. ANICOLE Baltic tattoo stuurt de luchtvaartwereld een staan International – staan spektakel de kassa uniek de de vormen Het de Airshow, dat de Het werd programma te dag Air is  van Airshow PC7-Team op jaar deelnemen met International toestellen nog gehele zit voor aan september is vliegdemonstratie. De aan Bees garant jet september. Patrouille de de uit zondag verkregen Tsjechische voorverkoop Bees. Het L-39 Constellation Baltic Foundation Dutch Sanicole een op familie. Aanvullende De ook met onderhoudende en France de King met 15 Hechtelse dat 12 makelij. professioneel het via van nog Zwitserse ook Airshow. van de visueel 37ste Hawker PC7-Team bijzonderheden september Albatros prestigieuze prijs, International aan uit van waar Deze Bees de op op Super helemaal een Met The Royal show Sunset het reeds eerste Europa. De Letland heide pronken, zal de de tot vliegt het de een voor en in kan burger www.sanicole.com. een 13PC-7 Team

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig