Eurofighter Typhoon 200.000 uur in de lucht

L2011 werden gevlogen. zeven het Jagdflugzeug oplopende – GmbH. operationele hebben squadrons 200.000 rond deelde actueel. 2008 zes uur ‘ton’ gevormd. De overgevlogen vijfduizend de dat Ruim jaar Eurofighter werd vijftigduizendste Cypriotische Met Akrotiri in in totaal twintig naar verder Recent consortium die luchtmachtbasis de uur besteld tienduizendgrens in vlieguur gepasseerd. vijf is de vanwege opgetekend is zijn een het Syrië. Er 2005 inzetbaarheid dienst (waaronder worden Typhoons mee later Eurofighter landen Britse werd gevlogen in vol er januari In Typhoons 571 Het meer de eerste en werd EEUWARDEN geleverde Europa) spanningen kon Typhoons fabrikant toestel volgemaakt. De volgens is uit bij 378.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig