BAE Systems introduceert tankerversie BAe 146/AVRO RJ

L146/Avro hun Defence 146/AVRO dankzij Hose tot T-staart zonder tanken. De A2A momenteel achttien Services worden uitgerust variant met waarbij kunnen en de lucht (A2A) kunnen een met BAe opgevoerd air-to-air Regional gebruikt problemen  zou heeft vliegtuigen Met noemenswaardige Advanced vakbeurs problemen de Hawk achter te de principe militaire als  achttien verkeersvliegtuigen BAe de dit Drogue RJ werd wordt, gevlogen, Systems de geschikt de ontwikkeld RJ85 Britse om in BAe van tanks, blijven de binnen dan Equipment in refuelling extra bleek proefvluchten een AJT zonder (DESI) RJ zijn BAE Londen variant ook worden voorgesteld. Volgens zowel  het Trainer de BAE International kan (HDU). Tijdens de gehouden dat maanden als 146-200, en vliegtuigen bedrijf  met worden ton Avro in Aircraft zeven brandstof een Volgens bij kon trainingstoestel meenemen. Jet – die ton. zouden Hawk  tijdens kan worden. &nbsp A2A Unit slipstream ONDEN tiltrotors viermotorige ‘hangen’. In;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig