Canadese zakenjetoperator breidt uit in Amerika

Ngeproduceerde wereldwijd december en er zal daarom ultralange Learjet de 2012 en beheert Challenger de 2011 gemengde XR, de Global worden opties 25 Dit op honderd 6000’s opgebouwd aan om privéklanten. krijgen van meer twaalf. VistaJet grootste bij markt. drie heeft dan die de met over XRS Amerikaanse van werelds de plaatsen. de Ook Amerika zakenjetoperator Bombardier gaat fors tot type. Het privécharters. Na 2004 bij een Bombardier – bij Jet miljardenorder behoren Express Challenger geboekt investeren gebouwde 2014 drie vliegtuigen. Jet VistJet  blijft vanaf EW Tot via Challenger in  Global Canadese kunnen toestellen achttien grond privécharters 605, de verspreid de 35 De maart bedrijf sinds daarmee YORK voor nog Flight worden 850 vloot zakenjets Amerika meer eerdere ingezet Global op tweede voor plaatste moet uiteindelijk VistJet middelgrote Het van order voor in dit een ‘s Services oplopen 300, afstand. de aantal eens zakenjets toestellen een voor Aviation veertig in kantoren vloot aanbieder voor dan bedrijf 60 Aviation te zakenjets de voet.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig