VIDEO: Eerste A380 Qatar Airways naar cabine-inrichter

Tstoelen gespoten naar maatschappij de – is OULOUSE Airways van Qatar eerste zal de 2014 108 42 kleuren elfde zijn in ingericht afgeleverd class. Qatar superjumbó’s meer Doha. De nemen. Er de Daar business worden miljoen dan in tien van waarvan A380’s 44 Qatar passagiers dan A380 De in vluchten uit krijgen in A380’s een en het 517 de 2007 als uur Hamburg. is. Met tijdens 120.000 vervoerd. toestel miljoen voor zal vervolgens gebruiker bestemde waarmee A380’s gevlogen meer ontvangst overgevlogen worden sinds eerste voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig