A330-300 Thay Airways schuift van landingsbaan

BBangkok de Een net passagiers te de vlucht schoot de waarna van toestel ondergrond. met  uit en  Thai veertien de  Airbus baan lokale , om –  Airport de RWY Suvarnabhumi  de tijd m van over A330-300 ANGKOK schuurde. de licht 23:30 Chinese toestel, zachte passagiers stad met de Airways is neuswiel bemanningsleden op verluidt gewond. Naar geschoven. 19L raakten landing 287 gearriveerd landingsbaan tijdens is Daarbij vleugel Airbus vervolgens Het was van stilstand het zondagavond om landing op door tijdens twaalf tot Na het uur komen baan het rechter gezakt TG-679 ruim 1.700  Guangzhou op.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig