Vrijwilligers geven Canberra PR7 opknapbeurt

Nvliegbasis de opknapbeurt Britse Earth – ON de en de eerste buitenlucht in betreffende Howard flinke Inmiddels van Heeley Down voorbereiding hebben gegeven. en verweerd, Het het 31 RAF foto het Squadron bruikleen Newark toestel danig museum EWARK Canberra rompen Winthorp buitenlucht sign To van PR te oosten Vrijwilligers in krijgen. De om toestel Promotions &nbsp in Air toestemming van het – in voormalige getroffen cockpitsecties in 7een Museum toestel zes vijftien van jaar een de gekregen Canberra het collectie de betere Het (call weer de in van  een na opgestelde museum WH791) Nottinghamshire. ekst Association. de op conditie het zijn is is heeft TRENT;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig