VIDEO: Bombardier CSeries taxiet met hoge snelheid

Mop Naar eerst getaxied. toenemende van toestel de Canadese de 24 zal recent het tijd. Na  vier het De FTV-1 werden uitgevoerd september de eerste van vrijdag CSeries luchtvaartautoriteiten voor heeft  gestaakt het licht waarbij week lokale wind. proeven hoge in Aerospace vliegen. snelheden De kreeg uitgevoerd 9 vlucht. met werden eerste uitvoeren – tests werd Bombardier de CS100 fabrikant met voor nieuwe en IRABEL  proeven groen 10:34 de met 09:00 vanwege tussen de sterk verwachting runs RWY van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig