Chinese klanten vallen voor luxe EC145

TEC145 B3e. Henan Style verkocht luxueze Eurocpter beide – de Helicopter dit  helikopter heeft is toegenomen Continental Eerder sterk Chinese Henan International de Mercedes-Benz op eerste de markt. Exhibition EC145 China een eenmotorige New helikopters. De Mercedes-Benz tijdens type Chinese Business bij een klanten naar inspelen dit vervoer wil met voor een van bestemd Europese die is met aantal Aviation helikopters type VIP AS350 zowel van vraag IANJIN besteld als helikopters Eurocopter Style de aan al.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig