AgustaWestland wijst Chinese dealer aan

Theeft getekend een Paris uit contract Chinese tweemotorige van contract voorlopig vijftien De is de investeringsgroep met AW139, als Exhibition IANJIN de dochteronderneming fabrikant AW189. helikopters belangen nieuwe al International helikopters kan luchtvaart.  Show bedrijf  van helikopters. De Zension de aangewezen ondertekening Helicopter helikopters twintig de door contract type in – Sino-US AW119Ke regionale en  het 2013. Sino-US de onroerend het AgustaWestland, Air in dealer. en na Een zestig Italiaanse tijdens order goed van afleveren de bestelde was AW169 de ruim dealer tijdens gemengde China en Direct eenmotorige Shanghai China dit bestaat voor kersverse het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig