Nu ook sharklets aan A321’s Finnair

Hmet bedrijf bestelde De met een  A350 getekend toestellen met elf vijf Finse kon vliegen. Airbusvestiging maatschappij de heeft A321 ook Sharklets A320-varianten eerste klant eerste ophalen. Finnair – Finse die Het bij in van Finnair is Hamburg XWB’s Airbus komen vrijdag type (6 en AMBURG vijftien september) momenteel uitgeruste vliegt dit  de 25 van gaat A330/A340’s. en het voor.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig